Lezingen | Dr. Sofie Claerhout
Organiseert u ook een event en wenst u op een heldere manier te weten te komen hoe 'CSY' precies werkt? Laat het mij weten via sofie.claerhout@kuleuven.be


Enkele reacties van het publiek:

 • Gisteren prachtige uiteenzetting van Sofie. Zo dynamisch een moeilijk onderwerp zeer bevattelijk uitgelegd. Zo spontaan vriendelijk. En ze heeft een tong van lintjes. De mensen waren allen tevreden.
  Mevrouw K. Dousy // Organisator

 • Sofie, Ik bedank jou nogmaals voor de prachtige uiteenzetting die je bracht. Je hebt zowel de mannen als de dames weten te betoveren met jouw eloquentie... bravissimo!  
  Mevrouw A. Decoene // Organisator

 • Beste Sofie, Ik wil je bij deze nog eens bedanken voor je erg goede voordracht van gisteren.
  De mensen van de CSI & afdeling FI vonden het zeer aangenaam luisteren naar jou en zijn onder de indruk van de forensisch - technische tools die je aanreikt via CSY. Ik wens je veel succes toe met jou forensisch project en hoop oprecht dat je bij de Belgische justitie gehoor vindt. 
  Commissaris R. Develtere // Diensthoofd CSI W-Vl

 • Beste Sofie, Ik was een van de vele aanwezigen op uw lezing van gisteren bij de ADL in de Kinepolis te Brugge. Mevrouw, ik ga naar zoveel (wetenschappelijke) voordrachten, maar die van u zal mij meer dan bijblijven. Zo helder, zo enthousiast en in een zeer begrijpbare taal gebracht. Meer dan een dikke proficiat. Ik neem altijd in de tweede zaal plaats en normaal na de voordracht verlaten er velen de zaal. Bij u is er niemand vertrokken. Als dat geen mooi bewijs is. Ook de commentaren rondom mij waren lovend tot en met. Ik zou zeggen een dikke applaus en doe zo verder.
  P. Van Tieghem // Enthousiaste luisteraar

 • Dag Sofie, Ik wil je langs deze weg ook nog eens van harte bedanken voor de interessante lezing! We kregen veel enthousiaste reacties. Inhoudelijk zeer sterk en begrijpelijk gebracht, en wat een podiumpresence! Fijn ook jouw mama te ontmoeten, ze mag terecht heel erg fier zijn op haar dochter. Succes met de komende lezingen en we blijven jou en je onderzoek zeker volgen.
  S. Van den bergh // Organisator

 • Goedemorgen Sofie, we hebben gisteren geboeid en tot tranen toe geluisterd naar jouw enthousiaste voordracht in Wenduine. je bent een voorbeeld voor velen en we zijn trots dat je West-Vlaanderen op de wetenschappelijke kaart zet. Bluvn Goan. 
  P. Verdegem // Enthousiaste luisteraar


- Eerdere EVENTS -